Voľná pracovná pozícia

Fyzioterapeut / Fyzioterapeutka - vedúci

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Vykonávať odborné, liečebné, rehabilitačné výkony na úseku liečebnej telesnej výchovy, fyzikálnej terapie, vodoliečby v súlade s liečebným poriadkom ako aj najnovšími poznatkami odboru.

Iné výhody: ubytovanie

Informácie pre uchádzača: 

Základná zložka mzdy (v hrubom): 1026 € za mesiac
Dátum nástupu: ihneď
Pracovný čas: 7.00 hod. - 15.30 hod., práca na zmeny: jednozmenný pracovný režim

Požiadavky na zamestnanca
Požadované vzdelanie
Vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa v odbore fyzioterapia /Bc/
Vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa v odbore fyzioterapia
Dĺžka praxe
aspoň 1 rok

Zručnosti, schopnosti
Všeobecné spôsobilosti:
tímová práca
komunikácia (jednanie s ľuďmi)

Počítače:
Microsoft Excel - elementárna
Microsoft Outlook - elementárna

Osobnostné predpoklady
ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
iniciatívnosť

Pracovný pomer na neurčitý čas

Informácie na tel. čísle : 047/5510954, sekretariat@kupeleciz.sk - personálne a mzdové oddelenie.

Fyzioterapeut

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Vykonávať odborné, liečebné, rehabilitačné výkony na úseku liečebnej telesnej výchovy, fyzikálnej terapie, vodoliečby.

Iné výhody: ubytovanie

Informácie pre uchádzača: 

pracovný čas: 7.00 hod. - 15.30 hod., práca na zmeny: jednozmenný pracovný režim

všeobecné požadované znalosti: 
- vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa v odbore fyzioterapia (Bc)
vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa v odbore fyzioterapia aspoň jeden rokvšeobecné spôsobilosti - tímová práca
- cudzie jazyky: anglický - elementárna: A1,A2
- ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)

Informácie na tel. čísle : 047/5510954, sekretariat@kupeleciz.sk - personálne a mzdové oddelenie.

Kuchár

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: 
- výroba polievok
- výroba rôznych druhov teplých jedál
- výroba rôznych druhov jedál studenej kuchyne
- výroba bežných druhov teplých múčnikov
- obsluha veľkokapacitného kuchynského stroja
- úprava mäsa na kuchynské spracovanie

Iné výhody: ubytovanie

Informácie pre uchádzača: 

Práca na zmeny: dvojzmenný pracovný režim

Požiadavky na zamestnanca
Požadované vzdelanie
Stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár a čašník (servírka)
Stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár, čašník; kuchárka, servírka - príprava jedál

Dĺžka praxe
aspoň 2 roky

Zručnosti, schopnosti
všeobecné spôsobilosti:
samostatnosť
tímová práca

Osobnostné predpoklady
spoľahlivosť

Informácie na tel. čísle : 047/5510954, sekretariat@kupeleciz.sk - personálne a mzdové oddelenie,